Jumaat, 1 Mei 2015

Pelancaran Qaseh Gold PREMIER

Apa tu Qaseh gold Premier?

Ooooh tu produk keluaran Anaedar yang baru....

Alhamdulillah baru ni pasa 26.04.15 telah terlancarlah Qaseh Gold Premier...

Bagi ku yang specialnya Qaseh Gold Premier ni adalah unisex boleh dimakan oleh kaum adam dan hawa....

Pas tu Qaseh Gold Premier ni amat mesra daibetik jadi yg ada daibetik tu xperlu risau k..dan aku pun tidak teragak2 untuk bagi parent ku ambil Qaseh Gold Premier ni...

Dan satu lgi dia dicipta memang untu warga yang sudah memasuki golonga premier tetapi tidak bermaksud golongan belia tak boleh makan, boleh,boleh sangat2....

Dan last sekali pastinya sedap serta lebih padat lebih khasiat....

Jumaat, 21 November 2014

Malaysian Islamic Children Fair

Wahhhhh sudah cuti sekolahkan...

Jom ibu ibu dan ayah ayah bawa anak-anak ke pesta Kanak-kanak Islamik (Malaysian Islamic Children Fair) yang diadakan di Pusat Konvensyen Shah Alam(SACC)

Dah datang sana jangan lupa singgah ke Booth Qaseh Gold #061 dapatkn free gif menarik dari kami...

Sabtu, 1 November 2014

SET LENGKAP WANITA

SET LENGKAP WANITA :




QASEH GOLD ADINDA & SOLE

Tentang pengambilan Qaseh untuk ibu menyusu, setelah melahirkan atau keguguran... Kepada ibu mengandung, menyusu, melahirkan atau keguguran, mereka ini perlu zat yang cukup terutama setelah melahirkan dan perlukan 2 tahun untuk pulih SEPENUHNYA. Pengambilan Qaseh akan membantu menggantikan darah yang hilang...
1. BUAH TIN juga baik untuk urat saraf.
2. HABBATUS SAUDA juga adalah antibiotik & ibu segala penawar penyakit sangat membantu           menambahkan susu & process penyembuhan.
3. DELIMA juga banyak hasiatnya, seperti menaikkan HB dan untuk kulit berseri.
4. SIRIH membantu memulihkan tenaga dalaman & rahim, MANJAKANI juga mengecutkan                  bengkak rahim.
5. MADU pengubat segala penyakit
6. BUAH ZAITUN juga sangat banyak khasiat & menyerikan lagi si ibu.
7. KURMA, Pokoknya ketika Siti Mariam melahirkan Nabi Isa, Allah memerintahkan menggoncang     pohon kurma & makannya!!!!
8. Zafaran, herba termahal di dunia setanding harga emas, tinggi Vitamin C dan kaya Asic Folid, Niacin dan macam-macam lagi.. Pengambilan Zafaran mampu mencantikkan kulit bayi dalam kandungan.

Gabungan jus Qaseh memang sangat lengkap untuk ibu2 ini. Apabila darah lancar maka penghasilan susu juga akan lancar. Sebaiknya ambil bersama PATI KRISTAL SOLE yang mengandungi 84 mineral lengkap semulajadi dari Himalaya kerana SOLE membantu nutrient dalam Qaseh bertindak lebih berkesan. Kerana ia adalah pelengkap kesihatan.

Sekiranya Berminat untuk dapatkan SET LENGKAP WANITA anda ??

call/Msg/whatApp 0122468631

Selasa, 21 Oktober 2014

SOLE

Antara produk keluaran Ana Edar yg terlaris diPasara..

Sabtu, 20 September 2014

QASEH GOLD JUNIOR

Apa itu Qaseh Gold Junior

Qaseh Gold Junior adalah gabungan unik 15 ramuan hebat boleh membantu menguatkan sistem imun anak anda. Sistem imun anak yang kuat mampu mempercepatkan proses penyembuhan dan juga mampu mencegah penyakit daripada berulang.

Kandungan dan Ramuan Qaseh Gold Junior : *kurma * madu * buah tiin * zaitun * habbatus sauda * delima * air zam zam * gam arab * zaffaran * gingko * pegaga * garam bukit * kismis * badan * bayam

Ramuan-ramuan yang tinggi nutrisi dan diperlukan untuk sistem imunisasi, minda dan kesihatan fizikal anak2.

Anak yang bagaimana perlu makan Qaseh Gold Junior?

1- yang memilih/tiada selera makan
2- yang kerap/sedang jatuh sakit
3- yang sukar makan ubat
4- yang suka makan makanan segera/makanan rapu
5- yang tidak suka makan sayur
6- yang sedang mengalami alahan/batuk/selesema/kahak
7- yang ingin kekal sihat, cergas dan cerdas!

Sesuai dari 1 tahun - 12 tahun.

Qaseh Gold Junior - pemakanan kesihatan berasaskan pemakanan Sunnah yang bertaraf Halalan Thoyyiban (Halal Lagi Baik).






QASEH GOLD ADINDA

Minuman kesihatan berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai Makanan Sunnah. kerana ramuannya terdiri daripada 7 jenis makanan sunnah seperti :
>>Kurma
>>Madu
>>Buah Delima
>>Buah Tiin
>>Zaitun
>>Air Zam-zam
>>Habbatus Sauda dan Diperkaya dengan kehebatan Gam Arab [Manna] serta herba tradisi seperti          Za’faran, Gingko & Sireh

RUMUSAN TAMBAHAN KHUSUS UNTUK WANITA 

Qaseh GOLD ADINDA dengan rumusan khas untuk golongan wanita diperkaya dengan herba khusus seperti Passiflora, Pegaga & Manjakani

KEBAIKAN & KHASIAT QASEH GOLD ADINDA

:: Membekalkan tenaga :: Awet muda :: Membantu usaha mendapat zuriat :: Meningkatkan sistem imuniti semulajadi badan :: Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk :: Membanyakkan susu ibu [milk booster] :: Menstabilkan mood :: Mencerdaskan minda :: Menghilangkan letih lesu badan :: Mengatur tekanan darah dan melancarkan darah :: Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser :: Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migraine :: Menghalang makan berlebihan dengan mengurangi rasa lapar serta selera makan :: Mengandungi anti oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas :: Meningkatkan libido & keintiman suami isteri :: Melawaskan pembuangan :: Mempercepatkan proses penyembuhan :: Mengawal tekanan darah :: Menaikkan seri wajah :: Merawat 1001 jenis penyakit Secara kesimpulannya, gabungan intipati Qaseh Gold Adinda melengkapi keperluan tubuh dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Ia meliputi keperluan kepada sistem dan fungsi tubuh itu sendiri dari darah, saraf, otak, jantung dan paru-paru, usus, buah pinggang, kulit, rambut, mata, telinga, hidung, dan rongga pernafasan, rahim, tulang & sendi..

*Cara pengambilan yg mudah 2 sudu pagi semasa perut kosong dan 2 sudu malam sebelum tidur.. ::Sebelum minum, selawat ke atas junjungan Nabi Muhammad SAW dan diikuti dengan niat. Mohon Allah izinkan, permudahkan dan kurangkan segala penyakit yg ada di dalam badan kita..
In shaa ALLAH..

inilah rupa Qaseh Golad Adinda


antara ramauannya..